Je hebt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Je hebt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

BODYWorX ONE week trial actie!


Ontdek de full experience van Bodyworkx Gym met de one week proefpas t.w.v €15,- en ontvang bij inschrijving €25,- cadeau! 

Jij bent uniek en speciaal, dat zijn wij ook. Neem rustig de tijd om ons te ontdekken, de sfeer te proeven en gebruik te maken van onze unieke gym. Je mag tijdens de ‘Bodyworkx one week trial’ zo vaak komen sporten als je zelf wil en onze gym goed leren kennen.

Hoe werkt het?

– Meld je aan tussen 4 oktober en 24 oktober 2021.
We hebben maar 50 passen beschikbaar. OP=OP!
– Je hebt 1 week om kennis te maken met onze Bodyworkx Gym actie t.w.v €40,-.
– Je krijgt van ons een sleutel waarmee je 1 week vrij toegang krijgt tot de gym. Let op! Je betaald vooraf €17,50 borg voor de sleutel die we bij inschrijving verrekenen of indien je niet gebruik maakt van onze actie retour krijgt.
– Wij maken vooraf een afspraak om na dag 7 een evaluatie in te plannen. Let op! Je moet voor 24 oktober gestart zijn met de proefweek.
– Kom je bij ons sporten? Wat tof! Je gaat het echt mega leuk vinden. Dan ontvang je bij inschrijving 25 euro cadeau op je startpakket.
– Vraag onze medewerkers om de actievoorwaarden.


* Het afsluiten van een abonnement kan enkel in onze gym en niet online. 

NIET WACHTEn..  MAAR DOEN!

2 + 5 =

RELAX ZONE: THE COFFEE LOUNGE
Wat is er lekkerder dan na afloop van je training even heerlijk te loungen in onze corner. Gratis koffie, cappuccino, espresso, thee etc. Een praatje, kortom een geniet momentje samen of alleen.

AREA 6: OPEN AIR GYM
Van deze buiten area kan zowel in de zomer als winter gebruik worden gemaakt. Geef je de voorkeur aan buiten sporten dan is deze plek "the place to be".

AREA 5: ROOM OF SPIRIT
Voor onze liefhebbers van groepslessen is de "room" de geschikte plek. Je zoekt je favoriete lessen uit in ons rooster. Voor ieder wat wils. Door de mooie verlichting zul je de sfeer voelen als nooit tevoren.

AREA 4: MAINSTAGE
Deze area is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je startpunt. Geef je de voorkeur aan cardio of fitness, het kan allemaal in deze area. Fitnessprogramma's op alle niveau's en natuurlijk deskundige begeleiding en advies. Van tijd tot tijd een live artiest vanuit onze "dj-booth". Vette beats, die jullie tijdens het sporten zullen stimuleren om nog harder te gaan. Die stap voorwaarts. Onze geheel aangepaste led lichten zullen jou in de juiste sferen brengen.

AREA 3: THE CAGE
Pinkboxing, Crossboxing, Functionele Crosstrainingen (FXT), High Intensity Interval trainingen (HIIT), Urban Cross trainingen en buikspierkwartiertje. Al deze workouts zijn divers en voor iedereen toegankelijk. Kies je favoriete training en daag jezelf uit in deze "cage".

AREA 2: POWERHOUSE 
Deze ruimte is een echte aanrader voor iedereen die met freeweight gewichten wil trainen en het maximale uit zich zelf wil halen. Kortom: Omgeving met POWER!