allround fitnessinstructeur bij bodyworkx gym!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische rol in de fitnesswereld? Zoek niet verder, want bij Bodyworkx Gym zijn we per 1 september 2023 op zoek naar een enthousiaste fitnessinstructeur om ons team te versterken! Als het gezicht van de fitness area, speel je een cruciale rol in het motiveren en begeleiden van onze clubleden op weg naar hun doelen.

 

Wat ga je doen?

 • Je neemt deel aan de professionele aanpak van onze gym en houdt toezicht op de veiligheid en efficiëntie van de fitnessactiviteiten.
 • Het sociale aspect is cruciaal in deze rol. Je bent een ware ‘people person’ en je vindt het leuk om een praatje te maken met onze leden. Je bouwt sterke relaties op met onze community en stimuleert een positieve en motiverende sfeer.
 • Je bent flexibel en past je moeiteloos aan verschillende situaties aan. Of het nu gaat om het samenstellen van individuele trainingsschema’s of het leiden van groepslessen: jij staat klaar om onze leden zelfstandig te ondersteunen en te motiveren.

 

Wat verwachten we van jou?

 • Ervaring in de fitnessindustrie is vereist. Als fitnessinstructeur bij Bodyworkx Gym is het belangrijk dat je een solide kennis hebt van verschillende oefeningen, trainingsmethoden en fitnessapparatuur.
 • Je bent gedreven en hebt passie voor een gezonde levensstijl. Deze passie straalt uit naar onze clubleden en motiveert hen om hun doelen te bereiken.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om instructies duidelijk over te brengen en feedback te geven aan onze leden.
 • Je bent een teamspeler en werkt nauw samen met andere instructeurs en het management om de gym naar een hoger niveau te tillen.
 • Je draagt ook bij aan het netjes onderhouden van onze fitnessruimte en faciliteiten. Dit betekent dat je bereid bent om samen de handen uit de mouwen te steken.

 

Wat bieden wij?

 • Een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Je werkt overdag, in de avond (2x per week) en het weekend (alleen de ochtend). Dit wordt in goed overleg bepaald.
 • Een inspirerende en leerzame werkomgeving, waarin jij als fitnessinstructeur het verschil kunt maken.
 • Een hecht team van collega’s die jouw passie voor fitness delen.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, zodat jij jezelf als professional kunt blijven verbeteren.
 • Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ben jij klaar om deel uit te maken van het Bodyworkx Gym-team en onze clubleden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe fitnessinstructeur!

Interesse? Stuur je CV en korte motivatie – ter attentie van Marlinde Conjarts – naar kantoor@bodyworkx.nl.

Na afloop van je training kun je heerlijk loungen in onze coffee corner. Kom tot rust en herstel. Onder het genot van gratis koffie, cappuccino, espresso, chocomel of thee. Maak een praatje, pak een genietmomentje samen of alleen.

AREA 6: OPEN AIR GYM
Onze unieke open air gym is geopend van 1 april tot 1 oktober. Geef je de voorkeur aan buiten sporten, dan is deze plek "the place to be".

AREA 5: ROOM OF SPIRIT
Voor liefhebbers van onze groepslessen is de "room of spirit" de geschikte plek. Zoek jefavoriete lessen uit in ons groepslesrooster. Voor ieder wat wils. Van actief tot relax. Door de mooie verlichting voel je de sfeer als nooit tevoren.

AREA 4: MAINSTAGE
Een toegankelijke ruimte voor iedereen, ongeacht je startpunt. Cardio of fitness? Het kan allemaal in deze area. Fitnessprogramma's op alle niveaus en natuurlijk deskundige begeleiding en advies. Leuke muziek, die je tijdens het sporten nog meer motiveert. Die stap voorwaarts. Onze geheel aangepaste led lichten brengen je in de juiste sferen.

AREA 3: THE CAGE
Rumble, Functionele Cross Training (FXT), High Intensity Interval Training (HIIT) en Buikspierkwartiertje (ABS). Al deze workouts zijn divers en voor iedereen toegankelijk. Kies je favoriete training en daag jezelf uit in deze "cage".

AREA 2: POWERHOUSE 
Toe aan the next level? Deze ruimte is een echte aanrader voor iedereen die met free weightgewichten wil trainen en het maximale uit zichzelf wil halen. Kortom: een omgeving met POWER! Hier ga je nog dagenlang plezier van hebben.