het is tijd voor een GYM die met je mee kan groeien. tijd om serieus door te pakken. jouw lichaam verdient de juiste aandacht!


You’re almost there! We kunnen bijna zeggen: ‘Welkom bij de club’. De vernieuwde Bodyworkx is het trainingsmekka voor elke sporter. De verbouwing is in volle gang. Voor ons is z
weet een therapie en hier werken we aan een levensstijl, jouw lichaam, vanaf het moment dat je bij onze familie hoort. Pijn? Dat heeft bij ons een andere betekenis. Je voelt je goed, lekker in je vel en kunt vooruitgang boeken.

Jouw vernieuwde gym is twee keer zo groot als voorheen en we hebben ruim 65 groepslessen elke week. Daarbij mag je gebruik maken van alle facilteiten. Zo bieden we gratis parkeren, gratis lockers, gratis douches en gratis gefilterd water en warme dranken aan in ‘The Coffee Lounge‘. Dit behoort straks allemaal ook tot jouw lidmaatschap. Je gaat starten in onze vernieuwde gym met 6 inspirerende training areas, een gloednieuw aanbod in cardio-, fitness- en free weight apparatuur. En met als klap op de vuurpijl onze unieke Open Air (buiten) Gym. Wij worden je nieuwe of vertrouwde trainingsmaatje. Het is hier allemaal geregeld. 

This is how it Workx
Het afsluiten van een abonnement kan enkel in onze gym en niet online. Daar kijken we samen naar je nieuwe abonnement en de speciale prijzen. 

NIET WACHTEn..  MAAR DOEN!

14 + 12 =

RELAX ZONE: THE COFFEE LOUNGE
Wat is er lekkerder dan na afloop van je training even heerlijk te loungen in onze corner. Gratis koffie, cappuccino, espresso, thee etc. Een praatje, kortom een geniet momentje samen of alleen.

AREA 6: OPEN AIR GYM
Van deze buiten area kan zowel in de zomer als winter gebruik worden gemaakt. Geef je de voorkeur aan buiten sporten dan is deze plek "the place to be".

AREA 5: ROOM OF SPIRIT
Voor onze liefhebbers van groepslessen is de "room" de geschikte plek. Je zoekt je favoriete lessen uit in ons rooster. Voor ieder wat wils. Door de mooie verlichting zul je de sfeer voelen als nooit tevoren.

AREA 4: MAINSTAGE
Deze area is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je startpunt. Geef je de voorkeur aan cardio of fitness, het kan allemaal in deze area. Fitnessprogramma's op alle niveau's en natuurlijk deskundige begeleiding en advies. Van tijd tot tijd een live artiest vanuit onze "dj-booth". Vette beats, die jullie tijdens het sporten zullen stimuleren om nog harder te gaan. Die stap voorwaarts. Onze geheel aangepaste led lichten zullen jou in de juiste sferen brengen.

AREA 3: THE CAGE
Pinkboxing, Crossboxing, Functionele Crosstrainingen (FXT), High Intensity Interval trainingen (HIIT), Urban Cross trainingen en buikspierkwartiertje. Al deze workouts zijn divers en voor iedereen toegankelijk. Kies je favoriete training en daag jezelf uit in deze "cage".

AREA 2: POWERHOUSE 
Deze ruimte is een echte aanrader voor iedereen die met freeweight gewichten wil trainen en het maximale uit zich zelf wil halen. Kortom: Omgeving met POWER!