MOBILE 365 OPEN AIR GYM

Vincent Hermans, eigenaar van het concept BodyWorkx Gym is al meer dan twintig jaar actief in de fitnessbranche. De ervaringen en combinaties van Indoor en Outdoor training op locatie inspireerde Vincent om een verbeterd concept met zowel Indoor, Outdoor als trainen op locatie te ontwikkelen. Met als basis de beste kwaliteit en functionaliteit voor de leden, zodat er ten alle tijden gesport kan worden.

Nu horen we je denken: ‘Maar wat is Bodyworkx Mobile 365 Open Air Gym’ nu precies?’ Wil je jouw medewerkers of team naar een hoger level helpen? Nou, dan is ons concept ‘Bodyworkx Mobile 365 Open Air Gym’ de ideale bootcamp voor elk moment. Lekker bewegen in de buitenlucht en onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. Of je nu gaat voor teambuilding, vriendenuitje of familietraining, voor ons is het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt om deel te nemen. Het concept is voor zowel beginners als gevorderde ontworpen en breed inzetbaar op diverse locaties, evenementen of voor overige trainingsdoeleinde.

Gezond en fit lichaam zorgt voor minder ziekteverzuim!
Regelmatig bewegen zorgt voor een sterk en verbeterd immuunsysteem. De kans op een griep, verkoudheid of overige ziektes wordt hierdoor steeds kleiner. Je wordt niet alleen productiever, maar ook je geestelijke gezondheid en fitheid krijgen hierdoor een boost. Het natuurlijke gelukshormoon serotonine en dopamine komen tijdens een training vrij en dragen vervolgens ook bij aan een productievere en uiteindelijk betere werksfeer. Wat naast het ziekteverzuim ook zorgt voor een betere band met collega’s.

Investeer in de gezondheid en welzijn van je medewerkers. En vergeet niet dat bewegen en de effecten van bewegen groter zijn dan alleen de weegschaal!

Sporten in de buitenlucht
Wat maakt ons ludiek? ‘Bodyworkx Mobile 365 Open Air Gym’ is een onderdeel van het totaalconcept Bodyworkx Gym in Margraten. Wij vinden dat sporten niet enkel in een ouderwetse hal of garage plaats vindt zonder enige vorm van motivatie, begeleiding en uitstraling. Het is een totaalbeleving waarbij fun en plezier voorop staat.  

Kennis maken met onze American pick-up?

Mobile 365 Open Air Gym
Mobile 365 Open Air Gym
Mobile 365 Open Air Gym

RELAX ZONE: THE COFFEE LOUNGE
Wat is er lekkerder dan na afloop van je training even heerlijk te loungen in onze corner. Gratis koffie, cappuccino, espresso, thee etc. Een praatje, kortom een geniet momentje samen of alleen.

AREA 6: OPEN AIR GYM
Van deze buiten area kan zowel in de zomer als winter gebruik worden gemaakt. Geef je de voorkeur aan buiten sporten dan is deze plek "the place to be".

AREA 5: ROOM OF SPIRIT
Voor onze liefhebbers van groepslessen is de "room" de geschikte plek. Je zoekt je favoriete lessen uit in ons rooster. Voor ieder wat wils. Door de mooie verlichting zul je de sfeer voelen als nooit tevoren.

AREA 4: MAINSTAGE
Deze area is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je startpunt. Geef je de voorkeur aan cardio of fitness, het kan allemaal in deze area. Fitnessprogramma's op alle niveau's en natuurlijk deskundige begeleiding en advies. Van tijd tot tijd een live artiest vanuit onze "dj-booth". Vette beats, die jullie tijdens het sporten zullen stimuleren om nog harder te gaan. Die stap voorwaarts. Onze geheel aangepaste led lichten zullen jou in de juiste sferen brengen.

AREA 3: THE CAGE
Pinkboxing, Crossboxing, Functionele Crosstrainingen (FXT), High Intensity Interval trainingen (HIIT), Urban Cross trainingen en buikspierkwartiertje. Al deze workouts zijn divers en voor iedereen toegankelijk. Kies je favoriete training en daag jezelf uit in deze "cage".

AREA 2: POWERHOUSE 
Deze ruimte is een echte aanrader voor iedereen die met freeweight gewichten wil trainen en het maximale uit zich zelf wil halen. Kortom: Omgeving met POWER!