Cardiotraining

Ongeacht je startpunt, onze gym is voor iedereen toegankelijk. Onze vriendelijke trainingsomgeving is zo ontworpen dat jij comfortabel en vol vertrouwen kunt bewegen. Bij ons voel jij je sterk en gemotiveerd. Jij bent een echte kampioen.

Fitness

Bij Bodyworkx hebben wij zorgvuldig geselecteerde fitnessapparatuur, op feiten gebaseerde. Fitnessprogramma’s en groepslessen voor alle niveaus. En doorlopende toegang tot onderwijs en bovenal een behulpzaam, vriendelijk en deskundig team. 

FREE WEight apparatuur

Geïnspireerd door de oude sportschool, met de nieuwste apparatuur in een geweldige moderne en inspirerende omgeving. We houden het simpel, authentiek en meteen ter zake. Dit is voor degene die het maximale uit zijn/haar training wil halen. 

Groepslessen!

Bij Bodyworkx hebben we meer dan 50 lessen per week waar altijd een geschikte les voor jou tussen zit.

SPINNING

Bij spinning maak je gebruik van een speciale spinningbike. En fiets je in groepsverband op muziek onder begeleiding van een motiverende instructeur. Het is geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginner én gevorderde. Je spint op je eigen bike en bepaalt zelf je weerstand. Juist dat maakt spinning zo leuk om samen met je partner te sporten.

CROSS TRAINING

CrossTraining is een vorm van fitness, dat het beste van verschillende sporten met elkaar combineert. CrossTraining trainingen zijn zeer divers en compleet en is er voor elk niveau. Verschillende variaties van cardio, kracht- en lenigheidsoefeningen komen hierin terug. Omdat je je concentreert op veel verschillende vormen van sport, voorkom je dat je je eenzijdig fysiek ontwikkelt. Daarnaast is CrossTraining voor iedereen, ongeacht je fysieke- en conditionele gesteldheid of je leeftijd!

PILATES

Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor een mooi en sportief lichaam. Tijdens deze workout wordt toegewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Pilates bestaat uit grondoefeningen voor billen, benen, buik, rug en armen. Ook de ademhaling speelt een grote rol.

BRN

Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spier verstevigende oefeningen en coretraining in één. Er wordt gebruik gemaakt van twee kleine XCO buisjes. Deze workout bij Bodyworkx duur 45 minuten.

PINKBOXING

Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Hiervoor zijn diverse elementen uit de bokssport vakkundig gefilterd en zorgvuldig samengevoegd tot een uniek concept. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. 

HIIT TRAINING

High Intensity Interval Training (HIIT), is een trainingsvorm waarbij vooral het cardiovasculaire systeem getraind wordt. HIIT training is gebaseerd op kortdurende high intensity intervaloefeningen, afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust. Van rustige cardiotraining wordt gedacht dat je hiermee gewicht verliest, doordat je veel vet verbrand tijdens inspanningen op een lage intensiteit. High Intenstiy Interval Training is precies het tegenovergestelde. 

BALANCE, BODY

Balance, Body & Mind verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik. Het maakt je buik, borst en rug sterker en verbetert je conditie. Daarbij verhoogt het je stofwisseling en verlaagt het je stressniveau. Na een les Balance, Body & Mind voel je je heerlijk rustig, kun je je beter concentreren en heb je een hoger zelfbewustzijn.

ZUMBA

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, axé, samba en cumbia. Dit is te vergelijken met aerobics. Het is een speelse workout, waarin deelnemers dansen op het ritme van de muziek. Een leuke manier om fit te worden en om lekker te bewegen en beter in je vel te zitten. Goed voor je uithoudingsvermogen en vetverbranding.

CROSS BOXING

Boksen is één van de meest uitdagende trainingsmethoden en wordt steeds populairder. Tot voor kort werd het helaas alleen beoefend door een selectieve groep mensen. De Boxing Company heeft dit toegankelijk gemaakt voor het brede publiek met twee nieuwe, innovatieve producten: Pink Boxing en Cross Boxing. De perfecte workout voor iedereen.

BUIKSPIERKWARTIERTJE

Buikspier Kwartier is een buikspier training workout van 15 minuten, waarin de verschillende buikspieren aan bod komen. Deze workout zorgt voor een sterk en stabiel bovenlichaam, belangrijk voor een juiste lichaamshouding en ter preventie van rugklachten. Het buikspier kwartiertje is een goede aanvulling op de fitnesstraining. Zeker wanneer u moeite heeft de buikspieren zelfstandig optimaal te trainen, zal de aanmoediging van de instructeur u hierbij helpen!

BODYPUMP

Tijdens de bodypump workout, voer je honderden herhalingen uit van basisoefeningen: squat, bench press, deadlift, triceps, extension, biceps curl, lunge en shoulder press. BodyPump workouts zijn voor mensen van alle leeftijden en alle niveaus. Het verbetert je spierkracht, spierbalans, uithoudingsvermogen, figuur en spierconditie.

OPEN AIR GYM

Suns Out, Guns out! Wij zijn één van de eerste sportscholen van het Zuiden die zowel een vaste Indoor en Open Air gym hebben. Wat is er nu mooier dan een uitdagende of endorfine verpletterende training in de buitenlucht! Je kunt je bij ons 365 dagen helemaal in het zweet werken met de beste apparatuur buiten. 

FUNXTIONAL CROss TRAINING

FunXtional Cross Training is hét revolutionaire trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen! De training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers waarbij gestimuleerd wordt om op een natuurlijke manier te bewegen. Deze training is voor IEDEREEN en dus heel toegankelijk.

YOGA

Yoga is een methode, waarmee we onze mogelijkheden en beperkingen leren herkennen en evenwicht kunnen brengen tussen de functies van lichaam en geest.Yoga biedt ons oefeningen die het evenwicht herstellen. Het moderne leven stelt hoge eisen aan lichaam en geest. Soms kan het evenwicht tussen deze twee verstoord raken en daardoor kan onze gezondheid worden bedreigd. Yoga gaat over bewustwording en voelen wie je werkelijk bent. In je volledig mens-zijn. 

URBAN CROSS TRAINING

Echte doorzetters kiezen voor Urban Cross Training. Het kent geen geïsoleerde oefeningen. Hier combineer je verschillende aandachtspunten zoals kracht en uithoudingsvermogen in één. Dit levert een bijzonder opwindende training op! De Urban Cross Trainingen zijn zeer divers, compleet en is voor elk niveau. Wij weten zeker dat jij het leuk gaat vinden. 

xcoRE

Een intensieve training  waarbij effectiviteit en plezier samengaan.  De XCO workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-buis. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt deze buis voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Je traint je uithoudingsvermogen en verbrand veel calorieën. 

Bedrijven!

Wij werken samen met verschillende bedrijfsfitness organisaties. Hierdoor heb jij doorlopend
belastingvoordeel op jouw fitnessabonnement.

RELAX ZONE: THE COFFEE LOUNGE
Wat is er lekkerder dan na afloop van je training even heerlijk te loungen in onze corner. Gratis koffie, cappuccino, espresso, thee etc. Een praatje, kortom een geniet momentje samen of alleen.

AREA 6: OPEN AIR GYM
Van deze buiten area kan zowel in de zomer als winter gebruik worden gemaakt. Geef je de voorkeur aan buiten sporten dan is deze plek "the place to be".

AREA 5: ROOM OF SPIRIT
Voor onze liefhebbers van groepslessen is de "room" de geschikte plek. Je zoekt je favoriete lessen uit in ons rooster. Voor ieder wat wils. Door de mooie verlichting zul je de sfeer voelen als nooit tevoren.

AREA 4: MAINSTAGE
Deze area is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je startpunt. Geef je de voorkeur aan cardio of fitness, het kan allemaal in deze area. Fitnessprogramma's op alle niveau's en natuurlijk deskundige begeleiding en advies. Van tijd tot tijd een live artiest vanuit onze "dj-booth". Vette beats, die jullie tijdens het sporten zullen stimuleren om nog harder te gaan. Die stap voorwaarts. Onze geheel aangepaste led lichten zullen jou in de juiste sferen brengen.

AREA 3: THE CAGE
Pinkboxing, Crossboxing, Functionele Crosstrainingen (FXT), High Intensity Interval trainingen (HIIT), Urban Cross trainingen en buikspierkwartiertje. Al deze workouts zijn divers en voor iedereen toegankelijk. Kies je favoriete training en daag jezelf uit in deze "cage".

AREA 2: POWERHOUSE 
Deze ruimte is een echte aanrader voor iedereen die met freeweight gewichten wil trainen en het maximale uit zich zelf wil halen. Kortom: Omgeving met POWER!