Lidmaatschap

Ben je lid van onze club dan maak je gebruik van alle faciliteiten. Geen zorgen over gekoeld en gefilterd water. Geen parkeerkosten, omdat wij een eigen parkeerplaats bij de club hebben. Ook de lockers en douches zijn gratis. Dus na het sporten meteen je lichaam een optimaal herstel geven. Eenmaal tot rust gekomen zijn onze overheerlijke koffie, cappuccino, thee, espresso of chocomel in onze coffee lounge voor onze leden helemaal gratis!

Kom jij bij de club

basisprogramma

6 maanden lidmaatschap

Extrapakket

 kind t/m 17 jaar

Resultaatprogramma

12 maanden lidmaatschap

Studentenpakket

Met studentenpas 

BEDRIJFSPROGRAMMA

12 maanden lidmaatschap

Lifestyleprogramma

18 maanden lidmaatschap

RELAX ZONE: THE COFFEE LOUNGE
Wat is er lekkerder dan na afloop van je training even heerlijk te loungen in onze corner. Gratis koffie, cappuccino, espresso, thee etc. Een praatje, kortom een geniet momentje samen of alleen.

AREA 6: OPEN AIR GYM
Van deze buiten area kan zowel in de zomer als winter gebruik worden gemaakt. Geef je de voorkeur aan buiten sporten dan is deze plek "the place to be".

AREA 5: ROOM OF SPIRIT
Voor onze liefhebbers van groepslessen is de "room" de geschikte plek. Je zoekt je favoriete lessen uit in ons rooster. Voor ieder wat wils. Door de mooie verlichting zul je de sfeer voelen als nooit tevoren.

AREA 4: MAINSTAGE
Deze area is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je startpunt. Geef je de voorkeur aan cardio of fitness, het kan allemaal in deze area. Fitnessprogramma's op alle niveau's en natuurlijk deskundige begeleiding en advies. Van tijd tot tijd een live artiest vanuit onze "dj-booth". Vette beats, die jullie tijdens het sporten zullen stimuleren om nog harder te gaan. Die stap voorwaarts. Onze geheel aangepaste led lichten zullen jou in de juiste sferen brengen.

AREA 3: THE CAGE
Pinkboxing, Crossboxing, Functionele Crosstrainingen (FXT), High Intensity Interval trainingen (HIIT), Urban Cross trainingen en buikspierkwartiertje. Al deze workouts zijn divers en voor iedereen toegankelijk. Kies je favoriete training en daag jezelf uit in deze "cage".

AREA 2: POWERHOUSE 
Deze ruimte is een echte aanrader voor iedereen die met freeweight gewichten wil trainen en het maximale uit zich zelf wil halen. Kortom: Omgeving met POWER!