Openingstijden: wij zijn 7 dagen per week
van 06:00 uur tot 23:00 uur geopend.

 

Staffed hours:

Heb je een medewerker nodig of wil je graag iemand meenemen om te komen sporten? Op de volgende tijden is onze “main entrance” geopend en is er zeker iemand aanwezig die je kan helpen:

Ochtend tussen: 9:00 uur – 13:00 uur 
Avond tussen: 18:00 uur – 21:30 uur

Toegang buiten de staffed hours vindt plaats via de “member entrance” met gebruik van onze speciale toegangs app. Heb je nog geen toegang, dan kun je elke avond tussen 18:00 uur en 21:30 uur terecht aan onze balie.

RELAX ZONE: THE COFFEE LOUNGE
Wat is er lekkerder dan na afloop van je training even heerlijk te loungen in onze corner. Gratis koffie, cappuccino, espresso, thee etc. Een praatje, kortom een geniet momentje samen of alleen.

AREA 6: OPEN AIR GYM
Van deze buiten area kan zowel in de zomer als winter gebruik worden gemaakt. Geef je de voorkeur aan buiten sporten dan is deze plek "the place to be".

AREA 5: ROOM OF SPIRIT
Voor onze liefhebbers van groepslessen is de "room" de geschikte plek. Je zoekt je favoriete lessen uit in ons rooster. Voor ieder wat wils. Door de mooie verlichting zul je de sfeer voelen als nooit tevoren.

AREA 4: MAINSTAGE
Deze area is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je startpunt. Geef je de voorkeur aan cardio of fitness, het kan allemaal in deze area. Fitnessprogramma's op alle niveau's en natuurlijk deskundige begeleiding en advies. Van tijd tot tijd een live artiest vanuit onze "dj-booth". Vette beats, die jullie tijdens het sporten zullen stimuleren om nog harder te gaan. Die stap voorwaarts. Onze geheel aangepaste led lichten zullen jou in de juiste sferen brengen.

AREA 3: THE CAGE
Pinkboxing, Crossboxing, Functionele Crosstrainingen (FXT), High Intensity Interval trainingen (HIIT), Urban Cross trainingen en buikspierkwartiertje. Al deze workouts zijn divers en voor iedereen toegankelijk. Kies je favoriete training en daag jezelf uit in deze "cage".

AREA 2: POWERHOUSE 
Deze ruimte is een echte aanrader voor iedereen die met freeweight gewichten wil trainen en het maximale uit zich zelf wil halen. Kortom: Omgeving met POWER!