ONS VERHAAL

Een droom, de volgende stap en een club van ons allemaal. Bij Bodyworkx werken we vol enthousiasme en passie om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Een nieuwe levensstijl, de eerste oefening, herstellen of doorpakken. Opgeven is natuurlijk geen optie. Gemotiveerd blijven, want dat staat garant voor succes. Kom een keer langs bij onze club. Ervaar het gevoel van onze vernieuwde indoor en open air gym met de nieuwste custom apparatuur voor een beginnende of die-hard sporter. We zijn 7 dagen per week 17 uur per dag geopend. 

Wil je eindeloos groeien met onze online App of ben je op zoek naar voedingsschema’s, virtuele lessen, nieuwe oefeningen en trainingen? Samen of toch liever alleen? Wij kennen de route en helpen je graag persoonlijk verder in onze vernieuwde gym. Ik hoop je snel te zien.

Vincent
FOUNDER

RELAX ZONE: THE COFFEE LOUNGE
Wat is er lekkerder dan na afloop van je training even heerlijk te loungen in onze corner. Gratis koffie, cappuccino, espresso, thee etc. Een praatje, kortom een geniet momentje samen of alleen.

AREA 6: OPEN AIR GYM
Van deze buiten area kan zowel in de zomer als winter gebruik worden gemaakt. Geef je de voorkeur aan buiten sporten dan is deze plek "the place to be".

AREA 5: ROOM OF SPIRIT
Voor onze liefhebbers van groepslessen is de "room" de geschikte plek. Je zoekt je favoriete lessen uit in ons rooster. Voor ieder wat wils. Door de mooie verlichting zul je de sfeer voelen als nooit tevoren.

AREA 4: MAINSTAGE
Deze area is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je startpunt. Geef je de voorkeur aan cardio of fitness, het kan allemaal in deze area. Fitnessprogramma's op alle niveau's en natuurlijk deskundige begeleiding en advies. Van tijd tot tijd een live artiest vanuit onze "dj-booth". Vette beats, die jullie tijdens het sporten zullen stimuleren om nog harder te gaan. Die stap voorwaarts. Onze geheel aangepaste led lichten zullen jou in de juiste sferen brengen.

AREA 3: THE CAGE
Pinkboxing, Crossboxing, Functionele Crosstrainingen (FXT), High Intensity Interval trainingen (HIIT), Urban Cross trainingen en buikspierkwartiertje. Al deze workouts zijn divers en voor iedereen toegankelijk. Kies je favoriete training en daag jezelf uit in deze "cage".

AREA 2: POWERHOUSE 
Deze ruimte is een echte aanrader voor iedereen die met freeweight gewichten wil trainen en het maximale uit zich zelf wil halen. Kortom: Omgeving met POWER!